Ferma Pegasing si statia de spalare cu acelasi nume, apartinand lui Hendra si familiei sale este ca o insula a experimentarii in domeniul cafelei de specialitate, intr-o mare de tehnici traditionale de decorticare, pentru care este cunoscuta zona. Hendra si tatal sau au construit de-a lungul anilor o statie de spalare cu 2 masinarii de decorticare si cateva paturi inaltate, unde au descoperit, experimentand, in jur de 8-10 metode diferite de procesare.
Hendra primeste cafea de la inca 70 de fermieri, pe care ii incurajeaza sa livreze doar cele mai calitative cirese oferindu-le un pret mai ridicat decat ceilalti fermieri care detin statii de procesare. Ciresele selectate pentru a fi macerate carbonic provin de la cele mai inalte altitudini si sunt excelent coapte. Ele sunt depozitate in cisternele de fermentare unde se insera CO2 pentru a elimina tot oxigenul. Ciresele sunt lasate la fermentat pentru 70-80 de ore, apoi sunt asezate la uscat pe paturile inaltate pentru 20-25 de zile, unde sunt intoarse constant si au parte de o temperatura controlata. Inainte de a fi puse in saci pentru livrare, boabele de cafea mai trec prin doua etape de selectie pentru ca fermierii sa fie absolut siguri ca livreaza un produs de cea mai inalta calitate, conform standardelor de specialitate.
Livrarea se face prin Fan Curier, in 1-2 zile de la preluarea comenzii de curier. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 140 lei.
Suport clienti
Luni - Vineri 7:30 - 17:00
Sambata 8:30 - 16:00
Duminica 9:00 - 15:00
Scrie un review