Colombia Bella Vista

Colombia
nou
75,00 Lei
Ferma: Bella Vista  
Caficultor: Jonathan Gasca
Altitudine : 1800 m 
Procesare : Semi Washed
Varietate : Pink Bourbon 
Dulceata : Foarte Ridicata
Note de gust :  Fructe tropicale, Bomboane,  Florala
Recomandare: Filtru, Espresso


Espresso:
macinare 
→ fina
grame → 21-22
durata → 20 secunde
volum → 20-25ml

Filtru:
macinare → medie
grame → 18-19
durata → 120-150 secunde
volum → 250ml

Gramaj: 250 g


Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin o optiune


Adauga in cos
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 00685 Ai nevoie de ajutor? 0720 000 016
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Livrare si Retur
  • Review-uri (0)

Jonathan Gasca este un tânăr cultivator de cafea tradițional, născut în departamentul cu cea mai mare producție de cafea din Columbia, Pitalito, situat în Huila, în sudul Columbiei.
„M-am născut într-o plantație de cafea”, spune Jonathan. Bunicii și părinții mei s-au dedicat mereu culturii cafelei și deși trebuie să le mulțumesc pentru această pasiune, adevărul este că au plantat, recoltat și vândut cafea celor care plăteau cel mai mult, s-au dedicat producției de cantitate, dar nu de calitate, acesta era modalitatea de a avea un venit economic permanent.
Până în 2008, subiectul cafelei de specialitate era ceva nou, iar împreună cu unchiul și fratele său, au început să efectueze primele teste de plantare a cafelei speciale.
Jonathan și Johan (fratele și partenerul lui) visează la recunoaștere mondială, nu doar datorită banilor, ci și pentru că sunt mândri că își continuă tradiția familiei și ridică numele bun al produsului care le-a dat totul în viață - cafeaua.


PROCESS + DETAILS

STEP 1. HAND PICKING OF THE CHERRIES(90% RIPE / 10% UNDERRIPE)
STEP 2. ANAEROBIC PROCESS IN A SEALED PLASTIC BAG FOR 60 HOURS APPROX. INSIDE TEMPERATURE 20°C 
STEP 3. THE BAGS ARE OPENED AND THE CHERRIES ARE LEFT TO OXIDATE FOR 3-4 HOURS.
STEP 4. THE CHERRIES ARE PULPED
STEP 5. THE BEANS ARE PUT AGAIN IN A SEALED PLASTIC BAG FOR 60 HOURS (SECOND ANAEROBIC PROCESS) 
STEP 6. THE BEANS ARE WASHED WITH LITTLE WATER AND STIRRED QUICKLY TO REMOVE THE MUCILAGE.
STEP 7. THE BEANS ARE DRIED IN MARQUESINAS FOR 12 - 18 DAYS
Livrarea se face prin Fan Courier in maxim 3 zile de la preluarea coletului de catre curier.
Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 140 lei.

Daca nu esti multumit cu cafeaua primita de la Pressco, te rugam sa ne transmiti un mail prin care sa ne spui ce nu a fost pe placul tau si iti vom schimba cafeaua fara nici un cost.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 7:30 - 17:00
Sambata 8:30 - 16:00
Duminica 9:00 - 15:00

0720 000 016 hello@pressco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!