Situata in Gedicho, Idido, Yirgacheffe, ferma si statia de procesare se intind pe 0.5 hectare si se afla la o altitudine de 2150 metri. Acest mediu unic serveste drept fundal pentru cultivarea boabelor de cafea exceptionale Heirloom, cunoscute pentru aromele lor distincte si nuantate.
In urma recoltarii, ciresele de cafea sunt supuse unui regim de prelucrare specific. Ciresele sunt fermentate in butoate de plastic timp de 7 zile si apoi supuse unei perioade de uscare de 15-20 zile, timp in care sunt atent verificate manual de catre femeile din unitatea de procesare.
Calatoria cafelei spre export presupune procesarea si uscarea inainte ca aceasta sa ajung la moara Moplaco situata in Gerji, Addis Abeba. De acolo, cafeaua este transportata cu trenul catre Djibouti, facilitand exportul pe pietele internationale.
Suport clienti
Luni - Vineri 7:30 - 17:00
Sambata 8:30 - 16:00
Duminica 9:00 - 15:00