Colombia El Paraiso Diego Samuel

Colombia
80,00 Lei
Ferma : Diego Samuel El Paraiso 
Altitudine : 1700 m 
Procesare : Thermal Shock P02
Varietate : Castillo 
Note de gust :  Bomboane, Zmeura, Caise
Scor : 90
 

Gramaj: 250 g


Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin o optiune


Adauga in cos
Stoc epuizat
Cod Produs: 00545 Ai nevoie de ajutor? 0720 000 016
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Livrare si Retur
  • Review-uri (0)
Diego Samuel, impreuna cu familia sa, conduce ferma Villa Esperanza-Paraiso din El Tambo, Cauca. Aceasta se afla la o altitudine de 1700 m si ocupa 27 ha de teren, pe care sunt plantate diverse varietati, precum: Castillo, Colombia, Caturra si Geisha.
La ferma lui Diego se acorda o atentie deosebita intregului proces de prelucrare a cafelei, incepand de la selectarea cireselor, pana la uscarea lor meticuloasa in conditii care atenueaza riscurile determinate de schimbarile climatice. Apeland la o tehnologie de ultima generatie, ei reusesc sa mentina o constanta in productia unor cafele de cea mai inalta calitate.

Acest lot de Geisha a fost procesat meticulos in 9 etape, rezultand o cafea extrem de rafinata. Astfel, in a treia saptamana a lunii martie din 2020, au fost culese ciresele coapte (90%) si cele semi-coapte (10%), dupa care acestea au fost spalate cu apa sterilizata, pentru a reduce contaminarea microbiana. A urmat, apoi, prima faza de fermentatie a boabelor de cafea inca acoperite de invelisurile exterioare, etapa care a durat 60 de ore, in cisterne cu valva de eliberare a presiunii (2 bar), la o temperatura de 18°C. In pasul urmator, boabele au fost decorticate si scaldate in apa, dupa care a urmat a doua faza de fermentatie anaerobica, timp de 36 de ore, la o temperatura de  18°C. Apoi, pentru a pastra notele de gust dezvoltate in timpul fermentatiei, boabele de cafea au spalate in soc termic. Mai intai, cu apa la 35°C, apoi cu apa la 12°C. In cele din urma, boabele de cafea au fost lasate la uscat timp de 29 de ore, in conditii de control al temperaturii –  35°C – si al umiditatii – 25%, pana cand au atins o umiditate intre 10-11%.
 
Livrarea se face prin Fan Curier, in 1-2 
zile de la preluarea comenzii de curier.

Transportul este gratuit pentru comenzile 
peste 140 lei.
Livrarea se face prin Fan Courier in maxim 3 zile de la preluarea coletului de catre curier.
Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 140 lei.

Daca nu esti multumit cu cafeaua primita de la Pressco, te rugam sa ne transmiti un mail prin care sa ne spui ce nu a fost pe placul tau si iti vom schimba cafeaua fara nici un cost.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 7:30 - 17:00
Sambata 8:30 - 16:00
Duminica 9:00 - 15:00

0720 000 016 hello@pressco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!