Ferma San Agustin este localizata intr-o zona cu istorie bogata, la 80 km NV de Quito, capitala Ecuadorului. Alfonso Villagomez, proprietarul, detine un certificat de Q Grader si este unul dintre putinii caficultori din zona care abordeaza procesarea naturala. Climatul fiind umed, cu un grad foarte ridicat de precipitatii anuale, aceasta metoda de procesare presupune multe dificultati, insa Alfonso a construit o zona speciala, tip solariu, unde caldura si umiditatea pot fi controlate.
De asemenea, el experimenteaza diverse alte metode de procesare, printre care macerarea carbonica si fermentarea prelungita. Sunt cultivate varietati ca Typica si Caturra, cafelele rezultate avand o aciditate foarte interesanta, cu un profil dulce, fructat.
Lotul acesta este din recolta noua, ciresele fiind culese si selectate manual, apoi supuse unui proces de fermentare uscata pentru 48h. In urmatoarea etapa, boabele au fost lasate la uscat pentru 15 zile in camera-solariu, apoi asezate pe paturi africane, la umbra, pentru a continua procesul de uscare. In aceasta etapa a avut loc inca o selectie manuala, pentru a depista eventualele defecte ramase. In final, ciresele sunt depozitate in saci GrainPro timp de 30 de zile, intr-o camera uscata si racoroasa, pentru a se stabiliza.
Livrarea se face prin Fan Curier, in 1-2 zile de la preluarea comenzii de curier. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 140 lei.
Suport clienti
Luni - Vineri 7:30 - 17:00
Sambata 8:30 - 16:00
Duminica 9:00 - 15:00