Close

Ethiopia Aricha

Altitudine : peste 2000 de metri Procesare: spălată Locație: Aricha, Gedeo Zone, Yirgacheffe Scor: 88,5 Recoltă: Noiembrie – Ianuarie Livrare: începând cu luna Aprilie Varietate: hierloom Aricha este o zona din sudul Ethiopiei, localizată la aproximativ 8 km de orașul Yirgacheffe. Zona se adăpostește pe versantul estic al munților de pe Rift Valley, la o […]

Read more

Huye Mountain

Rwanda este binecuvântată cu condiții ideale pentru cultivarea cafelei, care includ altitudinea mare, ploaia regulată, solurile vulcanice cu buna structură organică. Marea majoritate a cafelei din Rwanda este rodul micilor proprietari, aceștia fiind circa jumătate de milion și deținând parcele cu suprafețe puțin peste un hectar.

Read more

Cáscara

Cáscara înseamnă ‘piele’ sau ‘coajă’ în spaniolă, adică modul în care cultivatorii de cafea din America Latină identifică ceea ce rămâne după decorticarea cafelei. În majoritatea țărilor producătoare de cafea, ‘cáscara’ – un produs derivat obținut în urma procesării prin spălare și semi-spălare – nu are valoare comercială și este, de regulă, mărunțit și utilizat ca agent de fertilizare.

Read more

Atauwauka Investment

Atauwauka Investment este o afacere de familie care si-a început activitatea în domeniul cafelei de curand, adica din 2013. Situata în zona Minamalo din districtul Asaro, Papua Noua Guinee, Atauwauka achizitioneaza cafea de la o retea de mici culegatori.

Read more
social_facebook social_instagram